dijous, 19 de juliol del 2012

Cala Pregonda

La cala d'avui és la Pregonda. És més concorreguda del que pensava. Per a arribar-hi, el punt de partida és aparcar a la platja de Binimeŀlà. Bastants cotxes.

Anant de la zona d'aparcament a la platja de Binimeŀlà, la naturalesa suggereix fantasejar amb magrets d'ànec ben rossets a la brasa. És important haver esmorzat bé per a poder treure's del cap aquestes projeccions depredadores i seguir endavant pel corriol que pertany al Camí de Cavalls que es dibuixa a l'horitzó.

Són aproximadament uns 15 minuts a peu (20 pensant en el magret d'ànec quan portes només una amanida de cigrons a la nevereta penjada a l'esquena).
Durant l'itinerari, apareix una caleta amb una immensitat de petits talaiots que la gent té costum de fer, suposo d'aquells que els han d'haver aixecat rendint culte a les sortides del sol. Costum arraigada entre els que som turistes però que no tinc clar amb quina finalitat.

Finalment el camí deixa a la banda dreta la cala Prengonda. A les 11:30 ja és força la gent que hi ha, tot i que en altres hores i temporades, aquest indret és magnífic.

Tot i això, amb una mica de sort, pots acabar trobant el teu raconet, entre pedres i sota l'abrupte paret de pedra que l'abraça, on refugiar-te de la multitud i gaudir-ne amb una sireneta.

1 comentari:

  1. Jajajajja ets una mica caníbal no??? magrets d'ànecs???!!! pobrets meus!!!

    Gemma Deumal

    ResponElimina